Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy minél felhasználó barátiabbá tegyük weboldalunkat. Weboldalunk használatával egyidejűleg Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó irányelveinket.

ZOLL EMV+® lélegeztetőgép képernyő-szimulálás REALITi360 számára

ZOLL EMV+® lélegeztetőgép képernyő-szimulálás REALITi360 számára, 8001016, Betegmonitor Szimuláció
Árajánlat kérés
A szimulált „ZOLL EMV+®” sürgősségi ellátó lélegeztetőgép egy opcionális prémium márkájú képernyő-szimuláció, amely az iSimulate REALITi360 betegmonitor szimulációs rendszerével működik.
A REALITi360 Premium képernyők több vezető betegmonitor-, defibrillátor- és lélegeztetőgép-gyártó felhasználói felületét utánozzák. Vezető gyártókkal való együttműködés révén az iSimulate hiperreális felhasználói felületeket hozott létre, amelyek úgy néznek ki és működnek, mint az ápolás helyén alkalmazott valódi monitorok. A betegmonitorok és defibrillátorok jelenlegi és egyre növekvő választéka lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy jelentős számú monitort, defibrillátort és lélegeztetőgépet ismerjenek meg, amelyekkel az EMT vagy a kórházi karrierjük során találkozhatnak.

Az egyéni képzési igények és a REALITi rendszer konfigurációja alapján a felhasználók kiválaszthatnak a Premium képernyők közül egyet vagy többet a szimulációs képzésükhöz.

A „ZOLL EMV + ®” sürgősségi ellátó lélegeztetőgép szimulációja lehetőséget ad a REALITi360 felhasználók számára, hogy rendkívül reális eseteket tanulmányozzanak. Ez a képernyő-szimuláció tökéletesen utánozza a „ZOLL EMV + ®” lélegeztetőgépet, az összes márka funkcióval együtt. 
Kódszám: 8001016
  • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14
Info
Márka iSimulate
MPN: M-SZEMS