Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy minél felhasználó barátiabbá tegyük weboldalunkat. Weboldalunk használatával egyidejűleg Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó irányelveinket.

Információk a 3B-ről

ÚJ „minden az egyben” gyakorlás a betegellátásban: Nikki, a betegápolási tanbábu auszkultációval

 

3B Scientific GmbH

Hamburg, Németország

A klinikai környezetben történő betegellátásban való munkavégzéshez az orvosi személyzet megfelelő képzést igényel. Az ápolói feladatok magukban foglalják a betegek független megfigyelését, útmutatását, auszkultációját, a betegek támogatását és ellátását, mind a fekvőbeteg-, mind pedig a járóbeteg-ellátásban. Ezenkívül az egészségügyi személyzet specializációjától és képzettségétől függően dokumentálhatják és értékelhetik a betegellátás során meghozott intézkedéseket, valamint végrehajtják az orvosi utasításokat és segíthetik az orvosi beavatkozásokat. A 3B Scientific and Cardionics bemutatja a Nikki auszkultációs betegápolási tanbábut, amely ideális képzési megoldást kínál a betegellátási kompetenciák, valamint az auszkultációs készségekhez gyakoroltatásához.

A Nikki auszkultációs tanbábu egy felnőtt, életnagyságú beteget szimulál, és magában foglalja a Cardionics által működtetett NursingScope auszkultációs tréning sztetoszkópot. Az u.n. NursingScope egy elektronikus szimulációs tréning sztetoszkóp, amelyet auszkultációs tréning célokra fejlesztettek ki. Vezeték nélkül működik egy vezérlő táblagép segítségével, amely az oktató számára hozzáférést biztosít a Cardionics hatalmas hangkönyvtárához. Az oktató képes kiválasztani és megváltoztatni azokat a fiziológiai és kóros hangokat, amelyeket a gyakornok hallani fog a NursingScope-on keresztül, miután helyesen elhelyezték a sztetoszkópot egy auszkultációs helyen.

A Nikkivel folytatott gyakorlás sokféle szimulációs szcenárióhoz alkalmas, beleértve az ápolónői segítő képzési és kompetenciaértékelői programokat (NATCEP) vagy az O.S.C.E (objektív strukturált klinikai vizsgálat). A Nikki auszkultációs képzési funkcióit a Cardionics üzemelteti a kiterjedt hangkönyvtárral. A könyvtár 11 elülső és 4 hátsó helyet tartalmaz, kiváló minőségű auszkultációs hangokkal, például 21 szívhanggal, köztük az aorta stenosis, a ductus arteriosus (PDA) és a mitrális szelep prolapsusa; 16 tüdőhang, köztük Stridor, mellüreg és tüdő ödéma; plusz 6 bélhang, köztük a borborygmus, a hypnoactive bél és a normál bélhangok.

Nézze meg közelebbről ezt a „minden az egyben” oktató tanbábut. Nikki segítségével könnyű felépíteni és értékelni a nővérsegítő kompetenciák és auszkultációs készségek teljes skáláját.

Tudta, hogy mindenki előtt kaphatja a legfrissebb híreket termékeinkről és promócióinkról? Egyszerűen regisztráljon a 3B hírlevélre, és azonnali üdvözlő kedvezményt kap a regisztrációhoz.

A Cardionics-ról
A Cardionics-ot a néhai Dr. Abe Ravin, MD, FACC alapította 1969-ben, a cég meghatározó szerepet tölt be az auszkultációs termékek és szolgáltatások piacán, egyedi, interaktív és tapasztalati rendszerek fejlesztése révén, amelyek zökkenőmentesen integrálódnak az osztálytermi, klinikai és távegészségügyi alkalmazásokba.
Kattintson ide a teljes Cardionics sikertörténet elolvasásához.
3BScientific_Cardionics_Heart Month_OVERVIEWSMALL.jpg
3B_Scientific_21-01_Banner_SmokingModel_OVERVIEWSMALL.gif