A 3B Smart Anatomy modellek új generációja - Korlátozott idő 15% kedvezmény a 3BSMART15 kóddal

Térdizület metszet modell, 3 részes - 3B Smart Anatomy

Térdizület metszet modell, 3 részes - 3B Smart Anatomy

41 656,00 Ft

ÚJ és kizárólagosan az eredeti 3B Scientific® anatómiai modellekkel: Térdizület metszet modell, 3 részes - most a 3B Smart Anatomy modellekkel bővítve.Előnyök az összes 3B Smart Anatomy modellnél:
  • A garancia ingyenes kiterjesztése 3-ról 5 évre
  • Ingyenes hozzáférés a 3B Smart Anatomy tanfolyamokhoz a díjnyertes Complete Anatomy keretében
  • 11 3B Smart Anatomy tanfolyamot tartalmaz 23 előadással és az interaktív virtuális modellek 117 eltérő nézetével. Tartalmaz még 39 vizsgakérdéssort is

Ezeknek ez előnyöknek a feloldásához egyszerűen szkennelje be a címkét, és regisztrálja 3B Smart Anatomy modelljét online. Minden 3B Smart Anatomy funkció teljesen költségmentes az Ön számára.Tudjon meg többet a "Virtual meets Reality" koncepciójáról, amelyet a 3B Scientific fejlesztett ki Önnek, hogy az emberi anatómia tanulását még hatékonyabbá tegye valamennyi médián keresztül.

A modellen az ember térdízületének (articulatio genus) számos elváltozása, valamint azok kezelése szemléletes módon mutatható be. A modell életnagyságban, álló helyzetben ábrázolja az egészséges jobb térdízületet, magában foglalva a combcsont, a sípcsont, és a szárkapoccsont egy részét, illetve az ínszalagrendszert és a térdkalá-csot a combcsont ínjának egy részével. A térdkalács és a hozzá kap-csolódó szalagok, valamint a modell elüls? része (mely frontálisan van lemetszve) leválasztható, így a bels? struktúrák is feltárhatóak. Talapzaton.
Termék adatok
Kódszám 1000180 [A89]
Súly 0.71 kg
Méret 12 x 12 x 24 cm
Márka 3B Scientific
  • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14
SSL Certificates

Akik ezt a terméket vásárolták, ezekből a termékekből is vásároltak: