Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy minél felhasználó barátiabbá tegyük weboldalunkat. Weboldalunk használatával egyidejűleg Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó irányelveinket.

Távvezérlő modul a REALITi 360 szimulált betegmonitorokhoz

Távvezérlő modul a REALITi 360 szimulált betegmonitorokhoz, 8001015, Betegmonitor Szimuláció
Távvezérlő modul a REALITi 360 szimulált betegmonitorokhoz, 8001015, Betegmonitor Szimuláció
Árajánlat kérés
A Távvezérlő modul választható frissítés a REALITi 360 betegmonitor-szimulátorokhoz. Lehetővé teszi az oktatók számára, hogy távolról tanítsanak, és nagy pontosságú szimulációkat biztosítsanak teljesen függetlenül az oktatási helytől. A távvezérelt távolból történő szimuláció (Remote Controlled Distance Simulation - RCDS) az iSimulate REALITi 360 távvezérlő modullal ideális megoldás minden olyan oktatáshoz, ahol az orvosi szimuláció fizikai jelenléte és validációja nem biztosítható.
  • Könnyen kezelhető távvezérlés a távolságon alapuló szimulációhoz
  • Nincs szükség további hardverre
  • A REALITi 360 betegmonitor-szimulátorokkal működik
  • Stabil kapcsolat az oktató és a gyakornok között az interneten keresztül
  • Lehetővé teszi a távoktatást a nagy pontosságú szimulációkhoz
  • Használható egyének, valamint egy egész csapat oktatására
  • Bármely távolságon belül működik mindaddig, amíg a stabil internetkapcsolat biztosított
Hogyan működik a távvezérlés a távolságon alapuló szimulációhoz?

A távvezérlő modul segítségével az oktató távoli vezérlő helyről működhet. Ez lehet a szomszédos szoba, egy másik campus vagy akár egy másik ország. A könnyen beállítható kapcsolathoz mindkét helyszínen aktív internetkapcsolat szükséges, és a megfelelő kapcsolódás biztosítása érdekében a gyakornoki betegmonitort, a diagramot (táblázatot) és a kamerát WiFi-hez kell csatlakoztatni. A modul minden REALITi 360 szimulációs rendszerrel működik (Go, Plus és Pro), és nincs szükség további hardverre. A távvezérlő modul segítségével a távolságon alapuló tanulás gyakornoki  tapasztalata összehasonlíthatóvá válik a szimulációs laboratóriumban zajló interakcióval, az oktató és az oktatás helyszíne közötti távolság nem korlátozza ezt.

Az iSimulate folytatja az orvosi szimulációs piac innovációját

A 2011-ben alapított iSimulate gyorsan a globális vezetővé vált a betegmonitor-szimuláció és a vitális jelek monitorozásának szimulációja terén, amelyet a 3B Scientific vásárolt fel 2020 januárjában. A Távvezérlő modullal az iSimulate ismét bebizonyította, hogy vezető szerepet tölt be az innováció és az ügyfél orientáció terén a beteg szimulációs piacon. Megbízható és könnyen használható megoldásokat kínálnak a klinikai oktatók számára az egész világon, hogy hallgatóikat helyüktől teljesen függetlenül érjék el. Az internetkapcsolat az egyedüli, amire szükség van.
Kattintson ide  további információért a iSimulate céggel kapcsolatban.
Kódszám: 8001015
  • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14
Info
Márka iSimulate
MPN: S-REMOTE