Tanulmányozza az auszkultációt az otthonából - Ingyenes 60 napos Sam Online hozzáférés

ÚJ SAM 3G® Tanulói Auszkultációs tanbábu

ÚJ SAM 3G® Tanulói Auszkultációs tanbábu, 1021554, AUSZKULTÁCIÓ
ÚJ SAM 3G® Tanulói Auszkultációs tanbábu, 1021554, AUSZKULTÁCIÓ
ÚJ SAM 3G® Tanulói Auszkultációs tanbábu, 1021554, AUSZKULTÁCIÓ
ÚJ SAM 3G® Tanulói Auszkultációs tanbábu, 1021554, AUSZKULTÁCIÓ
ÚJ SAM 3G® Tanulói Auszkultációs tanbábu, 1021554, AUSZKULTÁCIÓ
ÚJ SAM 3G® Tanulói Auszkultációs tanbábu, 1021554, AUSZKULTÁCIÓ

ÚJ SAM 3G® Tanulói Auszkultációs tanbábu

Az auszkultáció elengedhetetlen klinikai eljárás, mely szükséges a beteg állapotának felméréséhez és megfigyeléséhez. Az új Cardionics SAM 3G Tanulói auszkultációs tanbábuval az eljárás oktatása és elsajátítása sokoldalúbbá és gazdaságosabbá válik. A SAM 3G gyakorló bármely sztetoszkóppal használható, és a legnagyobb valódi hangtárat, eset videókat, Echokardiográfia videókat és EKG hullámformákat biztosít, hogy a hallgatók elsajátíthassák a különböző szív-, tüdő- és bélhangok beazonosítását. a tanulók számára. Minden hang és videó élő betegről került rögzítésre az élethű tapasztalatok érdekében. Az esetvideók különböző állapotú beteg-, valamint klinikai interakciókat tartalmaznak, és a hangok vizuális reprezentációja által fokozza a tanulási folyamat sikerességét. Mindemellett lehetőség van a felhasználóknak saját videóik létrehozására és elmentésére.

A SAM 3G Tanulói Auszkultációs tanbábu a világ leginnovatívabb terméke jelenleg a piacon található szív-, tüdő- és bél auszkultációs gyakorlóeszközök közül. Miután a tanbábut az előre telepített szoftvert tartalmazó laptophoz (csomag része) csatlakoztatjuk, a különböző hangok és videók és rögzített tanórák azonnal elérhetővé válnak.

Továbbá, a SAM 3G® Tanulói Auszkultációs tanbábu hangszóróhoz csatlakoztatva (1021753), könnyen bevihető az osztályterembe vagy auditóriumba csoportos instrukciókhoz, ahol a hallgatók nagyobb csoportja egyszerre részesülhet az együtttanulás előnyeiből, és oszthatják meg gondolataikat a magas minőségű szív-, tüdő és bélhangok hallgatózása közben. A programozható és jelszóval védett tananyagok lehetőséget adnak az oktatási egységeknek, hogy számos tanár használhassa a SAM 3G gyakorlót. A termék tartalmaz SAM Tananyagleírást: teljes tananyagleírás minden auszkultációs hanghoz, melyet a SAM 3G nyújt.

SAM 3G Tanulói Auszkultációs tanbábu a következőkre alkalmas:
 • Önálló tanulás, tanulók használhatják a saját sztetoszkópjukat
 • Csoportos tananyagok
 • Fonokardiográfia megfigyelése

Tartozékok:
 1. Hordozható SAM 3G Férfi Auszkultációs torzó
 2. Új DELL laptop computer előre installált auszkultációs oktató szoftverrel, programozható és jelszóval védett tananyagokkal.
 3. Valódi hangtár: 24 hanggal, melyeket valódi betegeken rögzítettek
 4. Echokardiográfia videók: 12, különböző szívkondícióval kapcsolatos videó. A kijelzett EKG hullámforma különböző szívhangokkal segíti az S1 meghatározását.
 5. Eset videók: több, mint 24, különböző kondíciójú beteg és klinikai beavatkozásokat tartalmazó. A felhasználók megtekinthetik a videókat és gyakorolhatják a hallgatózást a SAM 3G gyakorlót élethű auszkultációs szimulációival, valamint saját esetvideókat is készítetnek.
 6. A SAM tananyagának digitális másolata: a laptopon megtalálható digitális formában, bármikor kinyomtatható az auszkultációs tanítást segítve.
 7. Egy SAM póló és használati útmutató
Miben különbözik a SAM 3G Tanulói Auszkultációs tanbábu a piacon elérhető többi auszkultációs terméktől?
 • Könnyű és hordozható
 • Új, felhasználóbarát szoftver programmal rendelkezik
 • Fonokardiográfia
 • A legnagyobb hangtárral rendelkezik (24 hang) és videók (36 videó összesen)
 • Teljes tananyaggal rendelkezik
 • Bármely sztetoszkóppal használható
 • Tapintható carotis pulzussal, EKG videókkal és szívhangok hullámformáival rendelkezik
 • Felhasználó létrehozhat és elmenthet saját esetvideókat
 • A felhasználók beállíthatnak jelszóval védett tananyagokat a tanulók
 • Elérhető világos és sötét bőrszínben
SAM 3G használható együtt SAM Online-nal, egy Cardionics oktató program, mely lehetőséget nyújt a diákoknak, hogy bármikor elérjék a SAM tanbábu hangtárát bármely számítógépről, mely internetkapcsolattal rendelkezik. Ez a program több, mint 40 tananyaggal rendelkezik az auszkultációról illusztrációkkal, diagramokkal, fonokardiográfiákkal, kérdésekkel és válaszokkal ellátva. A helyi-licenszt tartalmazza.

Kérjen online bemutatót még ma, hogy megtudhassa, tanulói milyen előnyt rejt diákjai számára a SAM 3G gyakorló használata!
 
Speaker System for SAM® and PAT® manikins, 1021753, Options
138 300,00 Ft
 
 
 
Termék adatok
Kódszám 1021554
Súly 19 kg
Márka Cardionics
MPN: 718-8802
 • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14
SSL Certificates