Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy minél felhasználó barátiabbá tegyük weboldalunkat. Weboldalunk használatával egyidejűleg Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó irányelveinket.

ORTHObones Standard Humerus, bal

ORTHObones Standard Humerus, bal, 1019609, 3B ORTHObones, standard
ORTHObones Standard Humerus, bal, 1019609, 3B ORTHObones, standard
ORTHObones Standard Humerus, bal, 1019609, 3B ORTHObones, standard
7 239,00 Ft
A jól ismert ORTHObones PREMIUM mellett, egy másik alternatívát is kínálunk: az ORTHObones STANDARD-et. A "workshop csontok" minden igényt kielégítenek:

Anatómiailag korrektek
• Valósághű tapintásúak
• Egyszerűen kezelhetők
• Két komponensű felépítésűek
• Gyors sikerélményt adnak
• Kedvező ár

Az új ORTHObones STANDARD kemény corticalis-szal és egy szivacsszerű, puhább spongiosával rendelkezik. Ez a két komponensű felépítés biztosítja a különösen valósághű tapintást és látványt.

Az ORTHObones STANDARD felülete kevésbé merev, mint az ORTHObones PREMIUM-é,ezáltal az intramedulláris szegezéshez még jobban megfelel. Általánosságban elmondható, hogy a mechanikus manipulációkat az új ORTHObones STANDARD-del még könnyebb végrehajtani.

A workshop-ok alkalmával, melynek során az alap készségek, az operációs módszerek, vagy az implantátumok helyes kezelése áll az előtérben, az ORTHObones STANDARD ezen előnyei különösen kiemelkednek. Ehhez jön még az anatómiai korrektség, amely az ORTHObones STANDARD-et a szokásos demonstrációs modellek kedvező árú alternatívájává teszi.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK: Sebész vagy ortopéd orvosoknak a 3B Scientific® ORTHObone-ok lehetőséget adnak a készségeik optimalizálására. Segítségével tökéletesíthetők az új technikák, a szokásos technikák ismerete pedig folyamatosan tesztelhető. Minden, hogy karra, lábra, állkapocsra vagy medence területi implantátumokra specializálódtak-e, az ORTHObones STANDARD-del költségtakarékos és anatómiailag korrekt csontokat kapnak. Segítségükkel tökéletesen felkészülhetnek a páciensek ellátására!


Orvosi implantátum gyártók is többszörösen profitálhatnak az ORTHObones STANDARD-ből. Egyrészt már a fejlesztési fázisban tudják tesztelni, optimalizálni a segítségükkel a termékeiket. Másrészt a bemutatók és workshop-ok alkalmával érdeklődést keltenek azáltal, hogy bemutatják a termékeiket élethű körülmények között.

Kódszám: 1019609
  • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14
Info
Súly 0.053 kg
Méret 34 x 5 x 5 cm
MPN: 3022BESP
Kosárba

Akik ezt a terméket vásárolták, ezekből a termékekből is vásároltak: