Óriás szív, az eredeti méret 8-szorosa - 3B Smart Anatomy

Óriás szív, az eredeti méret 8-szorosa - 3B Smart Anatomy

2 105 279,00 Ft

ÚJ és kizárólagosan az eredeti 3B Scientific® anatómiai modellekkel: Óriás szív, az eredeti méret 8-szorosa - most a 3B Smart Anatomy modellekkel bővítve.Előnyök az összes 3B Smart Anatomy modellnél:
  • A garancia ingyenes kiterjesztése 3-ról 5 évre
  • Ingyenes hozzáférés a 3B Smart Anatomy tanfolyamokhoz a díjnyertes Complete Anatomy keretében
  • 11 3B Smart Anatomy tanfolyamot tartalmaz 23 előadással és az interaktív virtuális modellek 117 eltérő nézetével. Tartalmaz még 39 vizsgakérdéssort is

Ezeknek ez előnyöknek a feloldásához egyszerűen szkennelje be a címkét, és regisztrálja 3B Smart Anatomy modelljét online. Minden 3B Smart Anatomy funkció teljesen költségmentes az Ön számára.Tudjon meg többet a "Virtual meets Reality" koncepciójáról, amelyet a 3B Scientific fejlesztett ki Önnek, hogy az emberi anatómia tanulását még hatékonyabbá tegye valamennyi médián keresztül.

A szív minden részlete látható ezen a 8-szoros életnagyságú modellen. Ez a gondosan kézzel összeállított szív minden kiállítás középpontjába kerül, és különösen alkalmas el?adótermekben való használatra. A pitvarok és kamrák nyitottak, hogy meg lehessen tekinteni a bels? részt, és a pontosan modellezett kétcsúcsú billenty?t. Állványon.
Termék adatok
Kódszám 1001244 [VD250]
Súly 35 kg
Méret 100 x 90 x 70 cm
Márka 3B Scientific
  • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14
SSL Certificates

Akik ezt a terméket vásárolták, ezekből a termékekből is vásároltak: