NENASim Xpert neonatláis szimulátor, sötét bőrű

NENASim Xpert neonatláis szimulátor, sötét bőrű, 1018876, NEONATÁLIS BETEGÁPOLÁS
NENASim Xpert neonatláis szimulátor, sötét bőrű, 1018876, NEONATÁLIS BETEGÁPOLÁS
NENASim Xpert neonatláis szimulátor, sötét bőrű, 1018876, NEONATÁLIS BETEGÁPOLÁS

Skin Tone:

Product in sötét bőrű Product in világos bőrű
Árajánlatkérés
NENASim azért került kifejlesztésre, hogy kiegészítőként szolgáljon egy valósághű multidiszciplináris csapat számára vagy egyénileg beteg csecsemő szimulációs tréningeken. A NENASim egy újszülött szimulátor, mely minden eddiginél valósághűbb, és ideális képzési megoldásokat nyújt számos egészségügyi szakember számára, többek között a betegápolás, sürgősségi orvosi beavatkozás és újraélesztési képzések területén.

A NENASim rendszer négy részből áll:
1. Csecsemő szimulátor
2. Szimulációs szoftverek
3. Hord táska
4. Töltő

NENASim tartalmaz egy szoftvert, amely vezeték nélküli kommunikációt biztosít a baba és a monitor között. Felhasználóbarát érintőképernyővel rendelkezik, mellyel irányíthatóak a NENASim csecsemő szimulátor mozgásai, valamint megmutatja az életjeleit is. Az állítható paraméterek a beteg monitorán megtekinthetők a valósidejű tréning interakció érdekében.

A NENASim beteg monitor egy tökéletes eszköz a csecsemő vizsgálatok oktatásához. A következő paraméterek beállításával különböző forgatókönyvek hozhatók létre: vérnyomás, szívritmus, EKG, SpO2, CO2, ABP, CVP, PAP, PCWP, NIBP, TOF és még sok más. A tanulók a megjelenített paraméterek megfigyeléséből okulnak, mely lehetővé teszi számukra, hogy a mért értékek és a beteg klinikai kórképe közötti összefüggéseket észrevegyék, így segítve a gyermekgyógyászati sürgősségi esetek felismerését és kezelését.

Valósághű anatómia
NENASim élethű megjelenéssel rendelkezik, mozgatható, szemekkel, fejjel és nyakkal. A szilikon bőr hőmérséklete megváltozik, továbbá a nem látható mesterséges ízületek még realisztikusabb megjelenést kölcsönöznek neki. A légzés minták, valamint a törzs mozgása is állítható a mellékelt szoftveren keresztül.

Légút biztosítás
Gyermek légzésbiztosítás továbbra is az egyik legnehezebb feladat maradt, mellyel az egészségügyi szakemberek találkoznak. Bármely technika vagy klinikai eljárás sikeressége az állandó tréningeken alapul, mely a csecsemők anatómiai és légúti lehetőségeik megismeréséből fakad. A NENASim lehetővé teszi, az összes újszülött légút biztosítási lehetőség gyakorlását és magabiztosságot nyújt a gyakornokoknak a jövőbeni kis betegeik kezeléséhez.

Lélegző
Az újszülöttek és a csecsemők légzési nehézségekkel küzdhetnek számos különböző betegség miatt. A NENASim széles skáláját kínálja a nehéz légzés mintáknak és szövődményeiknek, így segítve a tanulókat ezeknek a bonyolult problémáknak a jövőbeni kezelésében. Ezeken túl a NENASim képzést még valósághűbbé teszi a vokális hangokon, sírás, köhögés vagy csuklás, keresztül .

CPR
Mintegy negyede az összes újszülött halálesetnek, amiatt következik be, hogy nem tudták beindítani és fenntartani a légzést születéskor. Hatékony újraélesztéssel elkerülhető lenne a halálesetek jelentős része. A NENASim-et úgy tervezték, hogy segítségével elsajátíthatók a csecsemő CPR és trauma ellátás alapjai. A NENASim fejét és állát hátradöntve nyissa ki a légutat és kezdődhet az újraélesztés.

Vérkeringés
Vérnyomás, pulzusszám és légzésszám azok a rutin életjeleket, melyeket az újszülött ellátáskor mérnek. A NENASim változatos vérnyomás és EKG jellemzőket nyújt, melyek kezelhetők, és megjeleníthetők a monitoron.

Szoftver
A felhasználóbarát szoftver vezeték nélküli kommunikációt biztosít a baba és a monitor között. Ennek a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően az oktatás kint és bent egyaránt elvégezhető. az életszerű képzés maximalizálása érdekében. A tréner választhat az 5 rendelkezésre álló forgatókönyvből, vagy létrehozhatja sajátját is. Új paramétereket bármikor hozzáadhatunk a létező szcenáriókhoz, így variálva azt. Egyéni-, illetve csapat tréningek, valamint különböző nyelvi opciók elérhetők.

Az NENASim alkotói hisznek abban, hogy a valósághű szimuláció képzés elengedhetetlen lépés az egészségügyi ellátás javítása érdekében. Az egészségügyi szakembereknek képesnek kell lenniük arra, hogy a megszerzett ismereteiket át tudják ültetni a gyakorlatba anélkül, hogy valódi betegek sérülnének meg. A bizalmat, szakértelmet és tapasztalatot valósághű klinikai tréningeken keresztül kell felépíteni

Egyaránt kompatibilis a Microsoft Windows és MacOS rendszerekkel.

Kódszám: 1018876
Súly 4.6 kg
Márka Medical X
MPN: NENASIM DARK SKIN LEVEL 4
  • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14