Medtronic Capnostream™ 35 Patient Monitor Screen Simulation for REALITi 360

Medtronic Capnostream™ 35 Patient Monitor Screen Simulation for REALITi 360, 8000973, HALADÓ TRAUMA ÉLETMENTÉS (ATLS)
Medtronic Capnostream™ 35 Patient Monitor Screen Simulation for REALITi 360, 8000973, HALADÓ TRAUMA ÉLETMENTÉS (ATLS)
Árajánlatkérés
Raktárkészleten
Free domestic shipping
A szimulált páciens monitor „Capnostream™ 35” egy opcionális prémium márkájú képernyő-szimuláció, amely a REALITi 360 életjel monitorral és defibrillátor alkalmazással működik. Úgy tervezték, hogy az iSimulate a REALITi Plus és a REALITi Pro betegmonitor-szimulációs rendszerekkel együtt lehessen használni.
 
Az oktatók könnyen hozzáadhatnak tréning forgatókönyveket vagy letölthetnek új forgatókönyveket a REALITi 360 COMMUNITi platformon.
 
A REALITi 360 prémium képernyők utánozzák számos vezető páciens monitor és defibrillátor gyártó felhasználói felületét. A népszerű defibrillátorok és monitorok gyártóival való együttműködés révén az iSimulate teljesen valósághű interfészeket hozott létre, amelyek úgy néznek ki és működnek, mint az ápolás helyén alkalmazott valódi betegőrző monitorok és defibrillátorok. A páciens monitorok és defibrillátorok jelenlegi és növekvő választéka lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy jelentős számú monitort és defibrillátort tapasztaljanak meg, amelyekkel az EMT vagy a kórházi karrierjük során találkozhatnak.
 
Az egyéni képzési igények és a termékkonfiguráció alapján a felhasználók egy vagy több prémium kijelzőt választhatnak ki a szimulációs képzésükhöz.

A „Capnostream™ 35” betegmonitor szimulációja lehetővé teszi a REALITi 360 felhasználók számára, hogy klinikai körülmények között gyakorolják a betegek légzésének megfigyelését. Ez a képernyő-szimuláció tökéletesen utánozza a „Capnostream™ 35” monitort, beleértve az összes márkás funkciót.
Kódszám: 8000973
Márka iSimulate
MPN: M-SMC35
  • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14