Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy minél felhasználó barátiabbá tegyük weboldalunkat. Weboldalunk használatával egyidejűleg Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó irányelveinket.

Impresszum

3B Scientific Europe Kft.
Kozma u. 9 – 11
H - 1108 Budapest
Hungary

Ügyvezetők: Todd A. Murray, Peter Szekeres

Telefon: +36-1- 431 09 10
Fax: +36-1-2623393
E-Mail: 3b@3bscientific.com

Adószám: HU10815386-2-42
Regisztrációs szám: 01-09-261754

Az Európai Bizottság online vitás ügyekkel foglalkozó platformja: http//ec.europa.eu/consumers/odr

Nyilatkozat:

Tartalom

Ezen oldalaink tartalmát a legnagyobb gondossággal állítottuk össze. A Biocalderoni fenntartja azt a jogot, hogy nem vállal felelősséget az információk teljes körűségéért, aktualitásáért és helyességéért. Ebből következően visszautasítunk minden olyan felelősségvonásra vonatkozó keresetet, amely az itt megjelenő nem teljes körű, nem helyes információk által okozott esetleges károkra vonatkozik.

Linkek

Ez a weboldal külsős internet oldalakhoz is tartalmaz linkeket. Ezeket az Önök kényelme érdekében iktattuk be. Cégünknek semmiféle befolyása nincs ezek tartalmára. Ebből következően nem vagyunk felelősek ezeknek a weboldalaknak a tartalmáért. A link elhelyezésekor megvizsgáltuk a lehetséges legális szabálytalanságokat, azonban a linkhez tartozó weboldal folyamatos ellenőrzésére nincs lehetőségünk. Amennyiben illegális tartalomról kapunk bármiféle értesítést, úgy az adott linket azonnal el fogjuk távolítani.

Szerzői jogok

Az alkotó törekvése az volt, hogy ne használjon semmiféle szerzői jogilag védett terméket a publikációjához, és amennyiben ez nem lehetséges, akkor viszont az adott dologra vonatkozóan feltűntesse a szerzői jogra való hivatkozást.
Ettől eltekintve a weboldalunk oldalainak tartalmához fűződő összes jog a 3B Scientific GmbH tulajdona. A nemzetközi szerzői jogok által megadott limiteken túlmenően a másoláshoz, forgalmazáshoz, sajtóban való megjelentetéshez a szerző írásbeli engedélye szükséges. Személyes célokra a weboldalunkról történő másolás, letöltés lehetséges, azonban a weboldalunk tartalmának bármiféle kereskedelmi célra való felhasználása a szerző írásos engedélye nélkül illegális cselekedetnek minősül.