Deluxe demonstrációs koponya, 10 részes - 3B Smart Anatomy

Deluxe demonstrációs koponya, 10 részes - 3B Smart Anatomy

362 839,00 Ft

ÚJ és kizárólagosan az eredeti 3B Scientific® anatómiai modellekkel: Deluxe demonstrációs koponya, 10 részes - most a 3B Smart Anatomy modellekkel bővítve.Előnyök az összes 3B Smart Anatomy modellnél:
  • A garancia ingyenes kiterjesztése 3-ról 5 évre
  • Ingyenes hozzáférés a 3B Smart Anatomy tanfolyamokhoz a díjnyertes Complete Anatomy keretében
  • 11 3B Smart Anatomy tanfolyamot tartalmaz 23 előadással és az interaktív virtuális modellek 117 eltérő nézetével. Tartalmaz még 39 vizsgakérdéssort is

Ezeknek ez előnyöknek a feloldásához egyszerűen szkennelje be a címkét, és regisztrálja 3B Smart Anatomy modelljét online. Minden 3B Smart Anatomy funkció teljesen költségmentes az Ön számára.Tudjon meg többet a "Virtual meets Reality" koncepciójáról, amelyet a 3B Scientific fejlesztett ki Önnek, hogy az emberi anatómia tanulását még hatékonyabbá tegye valamennyi médián keresztül.

Az emberi koponya e másolata kiváló minőségű. A koponyatető eltávolítható, a koponyaalap pedig középen nyíl irányban elválasztott. A homloküreget, a függőleges lemezt és az ekecsontot felhajtható elemek fedik, melyek mögött megtekinthető az orr oldalsó fala és az ékcsontöböl. Baloldalon a halántékcsontot lehet eltávolítani, felhajtani a dobhártyánál. A felső és alsó állkapocs felnyitható, így meg lehet tekinteni a fogmedri idegeket. Jobboldalon felnyitható a halántékcsont, ezáltal láthatóvá válik a sinus sigmoideus, az arcideg és a félkörös ívjárat. További felhajtható lemezek vannak az arcüreg és az alsó állkapocs jobb oldalán, így meg lehet tekinteni az alsó állkapocs kisőrlőinek és nagyőrlőinek gyökereit. A természetes harapás, és a fogak külön-külön eltávolítása és visszahelyezése különösen érdekessé teszik ezt a koponyát fogászok számára.
Termék adatok
Kódszám 1000059 [A27]
Súly 1.1 kg
Méret 28 x 22.5 x 18.5 cm
Márka 3B Scientific
  • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14
SSL Certificates

Akik ezt a terméket vásárolták, ezekből a termékekből is vásároltak: