Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy minél felhasználó barátiabbá tegyük weboldalunkat. Weboldalunk használatával egyidejűleg Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó irányelveinket.

corpuls3T páciens monitor képernyő képernyő-szimuláció a REALITi360-hoz

corpuls3T páciens monitor képernyő képernyő-szimuláció a REALITi360-hoz, 8001071, Betegmonitor Szimuláció
Árajánlat kérés
New Product
A szimulált páciens monitor „corpuls3T” egy opcionális prémium márkájú képernyő-szimuláció, amely a REALITi360 életjel monitorral és defibrillátor alkalmazással működik. Úgy tervezték, hogy az iSimulate a REALITi Plus és a REALITi Pro betegmonitor-szimulációs rendszerekkel együtt lehessen használni.
 
Az oktatók könnyen hozzáadhatnak tréning forgatókönyveket vagy letölthetnek új forgatókönyveket a REALITi360 COMMUNITi platformon.
 
A REALITi360 prémium képernyők utánozzák számos vezető páciens monitor és defibrillátor gyártó felhasználói felületét. A népszerű defibrillátorok és monitorok gyártóival való együttműködés révén az iSimulate teljesen valósághű interfészeket hozott létre, amelyek úgy néznek ki és működnek, mint az ápolás helyén alkalmazott valódi betegőrző monitorok és defibrillátorok. A páciens monitorok és defibrillátorok jelenlegi és növekvő választéka lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy jelentős számú monitort és defibrillátort tapasztaljanak meg, amelyekkel az EMT vagy a kórházi karrierjük során találkozhatnak.
 
Az egyéni képzési igények és a termékkonfiguráció alapján a felhasználók egy vagy több prémium kijelzőt választhatnak ki a szimulációs képzésükhöz.

A „corpuls3T” páciens monitor szimulációja lehetőséget ad a REALITi360 felhasználók számára, hogy a páciens monitorozását és defibrillációját a „corpuls3T” tökéletesen utánozott képernyőjével gyakorolják, amely rendelkezik a márkás eszközök tulajdonságaival.
Kódszám: 8001071
  • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14
Info
Márka iSimulate
MPN: M-SCP3T