Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy minél felhasználó barátiabbá tegyük weboldalunkat. Weboldalunk használatával egyidejűleg Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó irányelveinket.

CARESCAPE™ B40 Patient Monitor Screen Simulation for REALITi360

CARESCAPE™ B40 Patient Monitor Screen Simulation for REALITi360, 8000969, Betegmonitor Szimuláció
CARESCAPE™ B40 Patient Monitor Screen Simulation for REALITi360, 8000969, Betegmonitor Szimuláció
Árajánlat kérés
A szimulált páciens monitor „CARESCAPE™ B40” egy opcionális prémium márkájú képernyő-szimuláció, amely a REALITi360 életjel monitorral és defibrillátor alkalmazással működik. Úgy tervezték, hogy az iSimulate a REALITi Plus és a REALITi Pro betegmonitor-szimulációs rendszerekkel együtt lehessen használni.
 
Az oktatók könnyen hozzáadhatnak tréning forgatókönyveket vagy letölthetnek új forgatókönyveket a REALITi360 COMMUNITi platformon.
 
A REALITi360 prémium képernyők utánozzák számos vezető páciens monitor és defibrillátor gyártó felhasználói felületét. A népszerű defibrillátorok és monitorok gyártóival való együttműködés révén az iSimulate teljesen valósághű interfészeket hozott létre, amelyek úgy néznek ki és működnek, mint az ápolás helyén alkalmazott valódi betegőrző monitorok és defibrillátorok. A páciens monitorok és defibrillátorok jelenlegi és növekvő választéka lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy jelentős számú monitort és defibrillátort tapasztaljanak meg, amelyekkel az EMT vagy a kórházi karrierjük során találkozhatnak.
 
Az egyéni képzési igények és a termékkonfiguráció alapján a felhasználók egy vagy több prémium kijelzőt választhatnak ki a szimulációs képzésükhöz.

A „CARESCAPE™ B40” páciens monitor szimulációja lehetőséget ad a REALITi360 felhasználók számára az intenzív kezelésben részesülő betegek monitorozásának a gyakorlására, a betegek adatai könnyen értelmezhetők, javítva ezáltal a klinikai döntéshozatalt. Ez a szimulált képernyő tökéletesen utánozza a „CARESCAPE™ B40” készüléket, beleértve az összes márkás funkciót.
Kódszám: 8000969
  • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14
Info
Márka iSimulate
MPN: M-SCS40

Akik ezt a terméket vásárolták, ezekből a termékekből is vásároltak: