Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy minél felhasználó barátiabbá tegyük weboldalunkat. Weboldalunk használatával egyidejűleg Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó irányelveinket.

Bionic Hybrid Simulator™ (BHS), mérete XL

Bionic Hybrid Simulator™ (BHS), mérete XL, 1022275, AUSZKULTÁCIÓ
Bionic Hybrid Simulator™ (BHS), mérete XL, 1022275, AUSZKULTÁCIÓ
Bionic Hybrid Simulator™ (BHS), mérete XL, 1022275, AUSZKULTÁCIÓ
Bionic Hybrid Simulator™ (BHS), mérete XL, 1022275, AUSZKULTÁCIÓ
Bionic Hybrid Simulator™ (BHS), mérete XL, 1022275, AUSZKULTÁCIÓ

Clothing Size:

Közepes
Nagy
X nagy
XX-nagy
Árajánlat kérés
A Cardionics cég Bionic Hybrid Simulator™ hordozható szimulációs rendszere standardizált betegek számára élethű és pontos megoldást kínál az oktatóknak a szcenáriumok szimulációjához. A viselhető szimuláció ezen innovatív megközelítése lehetővé teszi a betegellátásban, hogy a hallgatók készségeit anélkül teszteljék, hogy jeleket és tüneteket adnának, mialatt az ágy melletti interakciókat is gyakorolják standardizált betegekkel. Ami a legfontosabb, a hallgatói elkötelezettség növekszik, ahogy nő a magabiztosság a klinikai képességek terén.
Az EKG, a pulzuspontok, a SimBP™ szimulátor vérnyomáshoz, továbbá a szív, a tüdő és a belek hallgatózása, a BHS™ kiterjedt képzési lehetőségeket nyújt a standardizált beteg szimulációjához. Az oktatók a rendelkezésre álló paraméterekből valós időben szabályozhatják a normális és az abnormális körülményeket. A BHS™ lehetővé teszi a diákok számára, hogy interakcióba lépjenek egy valóságos pácienssel, miközben a jeleket és tüneteket önállóan értékelik.
A BHS™ szoftver hatékony és könnyen használható. Az oktató percek alatt személyre szabhatja a beteg paramétereit és beállíthatja a BHS™ viselhető szimulátort a szcenáriumnak megfelelően. Sőt, a saját Wi-Fi hotspotjával minden eszköz folyamatosan összekapcsolódik, így az oktató minden pillanatban érzi a szimuláció irányítását.
 
A viselhető Bionic Hybrid Simulator™ jellemzői: 
 1. SimScope® elektronikus oktató sztetoszkóp hozzá tartozó laptoppal
A SimScope® egy elektronikus auszkultációs szimulációs oktató sztetoszkóp, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy anatómiailag megfelelő helyeken hallgassanak, mind elöl, mind hátul. A pontosan a BHS™ szövetébe szőtt RFID érzékelő tagok segítségével, az előre kiválasztott hangok azonnal megszólalnak, amint a SimScope® sztetoszkóp anatómiailag a megfelelő helyre kerül. A SimScope® szoftver elérésekor az oktatók bármilyen hangot kiválaszthatnak a nagy, 32 hangból álló Cardionics auszkultációs könyvtárból, lehetővé téve hallgatóik számára, hogy aktívan részt vegyenek az ember-ember közötti auszkultációs gyakorlatban és a gyakorlati képzésben. 
 1. SimBP™ szimulátor vérnyomáshoz
A SimBP™ olyan szimulátor, amelyet a kézi vérnyomásmérés megismétlésére használnak. Puha felfújható mandzsettával rendelkezik, amelyet a standardizált beteg karja körül rögzítenek, míg a nyomásmérő jelzi a mandzsetta nyomását. A hallgató egy kicsi, kézi légszivattyú segítségével élethűen felfújja a mandzsettát, majd a légszelep elcsavarásával lassan kiengedi a légnyomást. Amint a nyomás megszűnik, a SimScope® sztetoszkópot az artériás véráramlás hangjainak hallgatására használják a diasztolés és szisztolés nyomás meghatározása céljából, valamint a Korotkoff fázisok azonosítása céljából.
 
A SimBP™ a szisztolés és a diasztolés nyomás, valamint a pulzus egyedi beállítását teszi lehetővé. A mérési tartomány 20 és 300 Hgmm között van, és a SimScope® sztetoszkóp hangereje állítható. 
 1. 5 elvezetéses EKG csatlakozások
A BHS™ ruhadarab öt integrált rögzítővel rendelkezik, amelyek kompatibilisek három bipoláris végtagelvezetéssel (I., II., III. vezeték) és egy unipoláris vezetékkel (V1), így kompatibilisek a legtöbb valódi EKG-monitorral. Négy különböző hullámformát kínál, és szinkronizálva van a pulzusszámmal és az impulzusokkal a nagyobb életszerűség érdekében. 
 1. Nyaki verőér és radiális pulzuspontok
Egyes egészségügyi állapotok meghatározó tényezők lehetnek a pulzusfelvétel legmegfelelőbb helyének meghatározásában. Ezért a BHS™ lehetőséget kínál mind a radiális pulzus mérésére a szimulált radiális artéria segítségével a csuklóban, mind a nyaki verőér pulzus segítségével a szimulált nyaki artérián. 
 1. Naplófájlok
A szcenárium során végrehajtott összes tevékenység - ideértve az időbélyegeket is - a naplófájl funkcióval nyomon követhető, és külön fájlként menthető a tájékoztatás céljából. 
 1. Előre rögzített vokális hangok
A SimScope® szoftverből az oktató távolról aktiválhatja az előre rögzített vokális hangokat a standardizált beteg által viselt fülhallgatóba, hogy segítséget és útmutatást nyújtson.
 
A Bionic Hybrid Simulator™ standardizált betegszimulációjának előnyei:
 • Képes korlátlanul szimulált orvosi szcenáriumok újrateremtésére bármely tananyag kiegészítésére
 • Egyéni szcenáriumok létrehozása és mentése
 • Viselhető technológia, amely alkalmazható mind a standardizált betegekre, mind betegszimulátorokra az élethűség növelése érdekében
 • Lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy fizikális értékelést végezzenek, miközben megtartják az életszerűséget, a megnyerő oktatáshoz szükséges ember-ember interakciót
 • Növeli a vizsgálat teljesítményét azáltal, hogy valós időben reagál a diagnózisra és a kezelésre. 
Szállítási tartalom:
 • A BHS™ ruha, mosható (30 °C-on kímélő ciklussal), és különböző méretben kapható.
 • SimBP™ vérnyomás-szimulátor
 • SimScope® auszkultációs oktató sztetoszkóp
 • Laptop előre telepített SimScope® szoftverrel
 • Keményborítású hordtáska
 • USB-kábel
 • Akkumulátortöltő 
A Bionic Hybrid Simulator ™ vásárlása egyéves SAM Online® licencet tartalmaz. A SAM Online® egy interaktív online auszkultációs oktatási platform, amely hozzáférést biztosít a hallgatók és az oktatók számára egy kiterjedt szimulált hangkönyvtárhoz, több mint 60 rendellenességhez és eszközt ad a tanulási folyamat előrehaladásának az ábrázolására. Az átfogó hangkönyvtár és az oktatói segédlet révén a SAM Online® alkalmassá válik az auszkultációs képzés minden szintje számára.


  Sim ing rendszer 
 M méret
Sim ing rendszer 
 L méret
Sim ing rendszer 
 XL méret
Sim ing rendszer 
 XXL méret
Bionic Hibrid 
Aszkultációs Szimulátor
M méret
Bionic Hibrid 
Aszkultációs Szimulátor
L méret
Bionic Hibrid 
Aszkultációs Szimulátor
XL méret
Bionic Hibrid 
Aszkultációs Szimulátor
XXL
méret
  1021552 1022827 1022828 1022829 1022273 1021981 1022275 1022278
Méret:Mellkas /Derék / Csípő  cm-ben 102 / 87 / 100 112 / 97 / 107 122 / 107 / 115 133 / 117 / 125 102 / 87 / 100 112 / 97 / 107 122 / 107 / 115 133 / 117 / 125
Diákok és tanbábok viselhetik 
Szív-, légzés- és bélhangok szimulációja
RFID érzékelő címkék integrálva
Több fiziológiai állapotot szimulál
Valós idejű diagnosztikai és kezelési lehetőségek
Carotis pulzus
Radiál puzus✓
5-vezetékes EKG kapcsolat
Használható Cardionics vérnyomás-kiegészítővel
SimScope Wifi  tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza
Tablett előre telepített szoftverrel tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza


Kódszám: 1022275
 • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14
Info
Súly 0.772 kg
Márka Cardionics
MPN: 718-3803