3B Scientific® rendszer koponya – oktató Deluxe koponya, 7 részes - 3B Smart Anatomy

3B Scientific® rendszer koponya – oktató Deluxe koponya, 7 részes - 3B Smart Anatomy

464 058,00 Ft

ÚJ és kizárólagosan az eredeti 3B Scientific® anatómiai modellekkel: 3B Scientific® rendszer koponya – oktató Deluxe koponya, 7 részes - most a 3B Smart Anatomy modellekkel bővítve.Előnyök az összes 3B Smart Anatomy modellnél:
  • A garancia ingyenes kiterjesztése 3-ról 5 évre
  • Ingyenes hozzáférés a 3B Smart Anatomy tanfolyamokhoz a díjnyertes Complete Anatomy keretében
  • 11 3B Smart Anatomy tanfolyamot tartalmaz 23 előadással és az interaktív virtuális modellek 117 eltérő nézetével. Tartalmaz még 39 vizsgakérdéssort is

Ezeknek ez előnyöknek a feloldásához egyszerűen szkennelje be a címkét, és regisztrálja 3B Smart Anatomy modelljét online. Minden 3B Smart Anatomy funkció teljesen költségmentes az Ön számára.Tudjon meg többet a "Virtual meets Reality" koncepciójáról, amelyet a 3B Scientific fejlesztett ki Önnek, hogy az emberi anatómia tanulását még hatékonyabbá tegye valamennyi médián keresztül.

Ez a világszerte egyedülálló és jó minőségű koponya nem hagy megválaszolatlan anatómiai kérdéseket. E különleges koponya oktatási értékét az adja, hogy lehetőség nyílik az áttetsző félen látható struktúrák csontos oldalra való áthelyezésére. A koponya jobboldali, áttetsző felén a orrmelléküregeket könnyű kívülről is lokalizálni, mivel ezeket más színnel jelöltük: arcüreg (sárga), rostacsonti sejtek (narancssárga), homloküreg (zöld), ékcsontöböl (lila). A koponyaüregek, a fej és a nyak artériái is színesek: a kemény agyburok öblei (kék), a nagy nyaki verőér, a külső- és belső nyaki verőér, valamint az agyburki verőér ágrendszere (piros). Az egyik agyfél, amely szintén látható a koponyatetőn keresztül, bemutatja az agy helyzetét és az öblök lefutását. A fog körüli tasakokat és foggyökereket szintén lehet tanulmányozni az áttetsző állkapcson keresztül. Az alsó állkapocs rugalmasan rögzül, így bemutathatóak a rágómozgások. A koponya a nyaki gerincen áll, és szétbontható a két koponyatetőre, a baloldali koponyaalapra, a orrsövényre, a teljes alsó állkapocscsontra valamint az agyfélre.
Termék adatok
Kódszám 1000064 [A283]
Súly 1.68 kg
Méret 18 x 18 x 34 cm
Márka 3B Scientific
  • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14
SSL Certificates

Akik ezt a terméket vásárolták, ezekből a termékekből is vásároltak: