3B Scientific® rendszer koponya – kombinált áttetsző/csontos koponya, 8 részes - 3B Smart Anatomy

3B Scientific® rendszer koponya – kombinált áttetsző/csontos koponya, 8 részes - 3B Smart Anatomy

291 338,00 Ft

ÚJ és kizárólagosan az eredeti 3B Scientific® anatómiai modellekkel: 3B Scientific® rendszer koponya – kombinált áttetsző/csontos koponya, 8 részes - most a 3B Smart Anatomy modellekkel bővítve.Előnyök az összes 3B Smart Anatomy modellnél:
  • A garancia ingyenes kiterjesztése 3-ról 5 évre
  • Ingyenes hozzáférés a 3B Smart Anatomy tanfolyamokhoz a díjnyertes Complete Anatomy keretében
  • 11 3B Smart Anatomy tanfolyamot tartalmaz 23 előadással és az interaktív virtuális modellek 117 eltérő nézetével. Tartalmaz még 39 vizsgakérdéssort is

Ezeknek ez előnyöknek a feloldásához egyszerűen szkennelje be a címkét, és regisztrálja 3B Smart Anatomy modelljét online. Minden 3B Smart Anatomy funkció teljesen költségmentes az Ön számára.Tudjon meg többet a "Virtual meets Reality" koncepciójáról, amelyet a 3B Scientific fejlesztett ki Önnek, hogy az emberi anatómia tanulását még hatékonyabbá tegye valamennyi médián keresztül.

Az áttetsző és csontos koponyafél kombinációja révén ez az első olyan modell, amely különösen az anatómiatanárok/demonstrátorok számára segíti a más koponyaváltozatokban nem látható struktúrák topográfiai elhelyezését. A jobb oldali áttetsző koponyafél elősegíti fontos anatómiai részletek tanulmányozását, mint amilyen az orrmelléküregek elhelyezkedése. Tehát a baloldali csontos koponyaféllel kombinálva a másképp nem látható struktúrák áthelyezése könnyűvé és egyszerűvé válik. Az állkapocs áttetszősége kivételes betekintést nyújt a fog körüli tasakokra és a foggyökerekre. A fogakat el lehet távolítani a részletesebb tanulmányozás érdekében. A külső rágóizmok (rágóizom, halántékizom) a csontos koponyafélen láthatóak. Az alsó állkapocs rugalmasan rögzül, így bemutathatóak a rágómozgások. Ezek a sajátosságok teszik a koponyát különösen értékessé fogászok számára. A koponya szétbontható a két koponyatetőre, koponyaalapra, a orrsövényre, a teljes alsó állkapocsra és mindkét rágóizomra.
Termék adatok
Kódszám 1000063 [A282]
Súly 1 kg
Méret 16 x 14 x 20.5 cm
Márka 3B Scientific
  • Személyre szabott tanácsadás
Ügyfélszolgálat telefonszáma
+ 36 1 431 09 14
SSL Certificates

Akik ezt a terméket vásárolták, ezekből a termékekből is vásároltak: